Teknologji Avantgarde, dizajn i sofistikuar.

Eksperienca  juaj me 5 yje!

UNICO është një projekt me cilësi superiore, një ambicie për të shkuar më tej dhe për ta bërë imagjinatën realitet. Kjo rezidencë shpreh një kombinim të linjave ekstreme dhe elegancës me sistemet më inovative të ndërtimit, materialeve më të mira me teknologjitë më të reja inxhinierike.

Eshtë fryt i një pune të gjatë, shumë të detajuar dhe të mirë orkestruar midis një grupi arkitektonik dhe inxhinierik. Ajo mban firmën prestigjioze të Atelier 4, si dhe ekspertizën e profesionistëve të inxhinierisë Texas Development, Daton Construction & Integris Shpk.

Apartament luksoz ne Bllok

APARTAMENTE

Ne kemi dëgjuar nevojat dhe dëshirat e shoqërisë së sotme për konfigurime të ndryshme të hapësirave të banimit. Rezidenca ofron një shumëllojshmëri apartamentesh, duke filluar nga 1+1, 2+1 në 3+1.

Teknologjitë më të fundit të kombinuara me facilitetet rezidenciale, i bëjnë ambjentet e banimit elegante dhe komode. Zbuloni apartamentin e duhur për ju dhe lëreni veten të përfshiheni në atmosferën ekskluzive të UNICO, vetëm për disa të përzgjedhur!

APARTMENTE

Ne kemi dëgjuar nevojat dhe dëshirat e shoqërisë së sotme për konfigurime të ndryshme të hapësirave të banimit. Rezidenca ofron një shumëllojshmëri apartamentesh, duke filluar nga 1+1, 2+1 deri në 3+1.

Teknologjitë më të fundit të kombinuara me facilitetet rezidenciale, i bëjnë ambjentet e banimit elegante dhe komode. Zbuloni apartamentin e duhur për ju dhe lëreni veten të përfshiheni në atmosferën ekskluzive të UNICO, vetëm për disa të përzgjedhur!

Apartament luksoz ne Bllok

Hapësira biznesi

Hapësira për të nxitur aktivitetin e biznesit tuaj dhe për të optimizuar mundësitë që ofrojnë vendndodhje të tilla të shkëlqyera!

Prestigji i zonës kombinuar me komoditetet e jashtëzakonshme rezidenciale, e bëjnë UNICO një vendim biznesi shpërblyes me potencial të lartë rritje.

vendparkim ne bllok

Hapësira PARKIMI

Një vend parkimi privat nuk ka qenë kurrë më i rëndësishëm se sot. Është luksi i ri i të jetuarit në Bllok!

Me 4 kate nëntokë, hapësirat private të parkimit janë lehtësisht të aksesueshme dhe të sigurta, duke ofruar përfitime të vazhdueshme për banorët, miqtë, pronarët e bizneseve dhe punonjësit e tyre.

Hapësira PARKIMI

Një vend parkimi privat nuk ka qenë kurrë më i rëndësishëm se sot. Është luksi i ri i të jetuarit në Bllok!

Me 4 kate nëntokë, hapësirat private të parkimit janë lehtësisht të aksesueshme dhe të sigurta, duke ofruar përfitime të vazhdueshme për banorët, miqtë, pronarët e bizneseve dhe punonjësit e tyre.

vendparkim ne bllok
Call Now Button