Eksperienca  juaj me 5 yje!

Rezidencë me hijeshi ikonike që i jep jetë një epoke të re të jetesës në Tiranë me këndvështrim të hapur ndaj botës. Është një shprehje e dizajnit të sofistikuar dhe kombinimeve elegante të materialeve që materializojnë përsosmërinë italiane dhe gjermane. Unico është një rezidencë që flet një gjuhë metropolitane, gjuhën e elegancës dhe vëmendjes ndaj detajeve. Tek Unico ne synojmë të ofrojmë përvoja të privilegjuara që do të kthehen në një rutinë të përditshme, potencial të mahnitshëm estetik, shërbime për adhuruesit e jetesës luksoze dhe standarde frymëzuese.

PROJEkti

Stil elegant, arkitekturë moderne dhe cilësi superiore në zemër të kryeqytetit. Kjo është një rezidencë që i ka të gjitha, vendndodhje ekskluzive, komoditet e privatësi, si dhe facilitete rezidenciale që ofrojnë mundësi të pashembullta për t’u lidhur me shoqërinë dhe atmosferën urabane e festive të zonës.

Zyra & Njësi biznesi

Apartamente

Recepsion

Vendparkime

Vendndodhja

Pozicionuar në destinacionin më frenetik të qytetit, UNICO ofron një mënyrë jetese si askund tjetër, me një ndërthurje të artit, argëtimit, modës dhe jetës së natës. Qendra e Tiranës është vetëm pak minuta në këmbë dhe aksesi me rrugët e lidh rezidencën me pjesën tjetër të qytetit në mënyrë të favorshme. Tek Unico do të jesh gjithmonë pak hapa larg çdo shërbimi të dëshiruar.

Projekti

Teknologjite

Foto galeri

Vendndodhja

Call Now Button